Vánoční akce - dárky k fotovoltaice, 2023

Poptat solární elektrárnu

Délka akce
Kód akce VANOCE23

Popis akce

Užijte si Vánoce s chytrými dárky od České solární

Plánujete pořízení FVE? Možná, že právě teď je ta nejlepší doba na její nákup!
Až do konce prosince totiž rozdáváme vánoční dárky. A ne ledajaké!

Ke každé FVE s baterií totiž můžete získat chytrý dárek v podobě přenosné nabíjecí stanice Pylontech Amber Rock s kapacitou baterie 473Wh a s vestavěným inteligentním systémem, s řízeným vstupem i výstupem a funkcí ochrany nabíjení a vybíjení. Nabíjecí stanice Pylontech Amber Rock je ideální při výpadku proudu v domácnosti nebo třeba při kempování. Navíc disponuje běžnou dvojitou zásuvkou 230V. Nepotřebujete nabíjecí stanici? Vyberte si jiný dárek – dejte přednost baterii zdarma v hodnotě 42.350 Kč, nebo si vyberte slevu 28.750 Kč.

Tím ale Vánoce v České solární nekončí. K nákupu solární elektrárny nad 500 000 Kč teď úplně zdarma získáte CUBEIQ – aktivní monitoring fotovoltaické elektrárny. CUBEIQ je unikátní jednotkou, jež umožní řízení chodu spotřebičů a klimatizace nebo optimalizaci nabíjení elektromobilu i nákupu a prodeje elektřiny v odběrném místě. Díky smart řízení vaší fotovoltaické elektrárny budete mít přehled o vaší spotřebě i výrobě energie, a to včetně kompletní historie. Zařízení navíc nevyžaduje pozornost nebo obsluhu. Díky napojení na cloud a on-line přenosu budete mít vždy aktuální informace o počasí i cenách na trhu s elektřinou. Díky nasazení systému můžete ušetřit až 50 % úspory energie oproti původnímu systému FVE. CUBEIQ vám navíc pomáhá profitovat ze slunce i v době, kdy nesvítí. Běžná cena zařízení CUBEIQ je 25.000,- Kč.

Akce a slevy nelze vzájemně kombinovat.

Pořadatel akce: Česká solární s.r.o., Libeň 110, 252 41 Libeř - Libeň, IČ: 28960301, DIČ: CZ28960301

Při uzavření smlouvy na pořízení solární elektrárny do 31. prosince 2023 nebo vyprodání zásob, si můžete vybrat jeden z těchto dárků:
1. Nabíjecí stanice Pylontech Amber Rock s kapacitou baterie 473Wh,
2. Bateriový modul v ceně 35.000 Kč bez DPH včetně instalace a elektromontáže
nebo Sleva 25.000 Kč bez DPH na fotovoltaickou elektrárnu.

Při uzavření smlouvy na pořízení solární elektrárny v ceně nad 500.000 Kč do 31. prosince 2023 nebo vyprodání zásob si můžete rovněž jako zdárek, zcela zdarma vybrat CUBEIQ, chytrý monitoring fotovoltaické elektrárny, který dokáže až o daklších 50% zvýšit vaši úsporu elektrické energie.

Pořadatel akce má právo délku akce prodloužit i zkrátit.

Akce platí od 1. 12. 2023

 

Zjistěte cenu své solární elektrárny

Naše kalkulačka vám to během chvíle prozradí. Stačí jen vyplnit pár údajů pro výpočet a můžete vědět, na čem jste. Zjistěte, kolik kWp může fotovoltaická elektrárna umístěná na vaší střeše vyrobit či kolik fotovoltaických panelů bude vyžadovat. Výsledné údaje si následně pošlete do e-mailu, abyste je měli vždy pohodlně po ruce.

 

Kalkulačka
<br />
<b>Warning</b>:  Undefined property: stdClass::$image_fulltext_al in <b>/www/doc/www.testsolar.cz/www/templates/web4vas/html/com_content/article/kalkulacka.php</b> on line <b>240</b><br />

Cenová nabídka zdarma

+420

Výhodné financování

V České solární se snažíme našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc. U nás poprvé platíte až když je fotovoltaika nainstalovaná a funkční. Zbylou část uhradíte až když je vaše elektrárna připojená k distribuční síti. Ve výjimečných případech požadujeme zálohu 10%.

Dotace garantujeme

Papírování není vaší oblíbenou činností? Nechte vyřízení dotace na nás. V programu Nová zelená úsporám a dalších dotačních programech umíme chodit, a vám tak rádi ušetříme čas.
Agent

S výběrem fotovoltaiky vám rádi pomůžeme

+420

Zavoláme vám co nejdříve to bude možné.

Chcete-li, můžete si vybrat termín.